Gmed Pulzoximéter

Testünk minden sejtjének működése oxigént igényel. Az oxigén molekulákat a vörösvértestjeink a tüdődben veszik fel és szállítják el testünk legtávolabbi zugába is, ahol átadják a sejteknek. Ha minden vértest szállít oxigén molekulát akkor az oxigén telítettség 100%-os.…
6 500 Ft
Egységár: 6 500 Ft/db
Testünk minden sejtjének működése oxigént igényel. Az oxigén molekulákat a vörösvértestjeink a tüdődben veszik fel és szállítják el testünk legtávolabbi zugába is, ahol átadják a sejteknek. Ha minden vértest szállít oxigén molekulát akkor az oxigén telítettség 100%-os. Minél magasabb a készülék által jelzett érték, annál jobb az oxigénszint. Ha a szükségesnél kevesebb oxigén jut el a sejtekhez, akkor a test egyes életfontosságú folyamatai zavartan működnek.
A véroxigénszint mérés azt mutatja meg, hogy a vörösvértestjeink a lehetséges oxigénszállító kapacitásuk mekkora hányadát használják.

A GMed pulzoximéter egy modern orvosdiagnosztikai eszköz, mely nem invazív módon képes artériás oxigén-telítettséget (SPO2) és szívfrekvenciát (pulzus) mérni.

A GMed pulzoximéter ujjra csíptethető vagy szükség esetén a lábujjakra helyezhető, csipesz-szerűen kialakított eszköz. Használata nem okoz fájdalmat vagy kellemetlenséget a használójának.

Az eszköz a mérési eredményt megjeleníti a beépített OLED kijelzőn, amelyen 6 különböző kijelző mód érhető el, így bármilyen pozícióban könnyen leolvashatóak az eredmények.

Apró, alig nagyobb egy gyufásdoboznál, így könnyen hordozható, gyorsan, bármikor használható. (A csomagolás tartalmaz egy csuklópántot is.)

Egyszerűen működtethető egy gomb megnyomásával.

Az eszköz áramellátását 2db AAA méretű ceruzaelem biztosítja (a készülékkel együtt szállítjuk), amely az elem típusától függően kb. 6 óra működést tesz lehetővé. Az eszköz 8 másodperc inaktivitás érzékelésekor automatikusan kikapcsol, ezzel is csökkentve az energiafelhasználást.


Termékjellemzők:

- Egy gombbal működtethető
- Háttér világítású kijelző
- Alacsony fogyasztású
- Könnyű és hordozható
- Automatikusan kikapcsol

Méretei:58 mm × 36 mm × 33 mm

Tartozékok:

- Egy szíj
- Két elem
- Használati utasítás

Szállítás

Előutalás - Házhoz


Rendelése leadását követően rövid időn belül elküldjük számlaszámunkat, amelyre a termék árát és a postaköltség összegét együttesen átutalhatja. Az összeg megérkezését követően az áru házhoz szállításra kerül.

Szállítási díj: 1 790 Ft Ingyenes 28 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvét - Házhoz


Fizetés az áru átvételekor háznál.

Szállítási díj: 1 990 Ft Ingyenes 28 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előutalás - Postapont


Rendelése leadását követően rövid időn belül elküldjük számlaszámunkat, amelyre a termék árát és a postaköltség összegét együttesen átutalhatja. Az összeg megérkezését követően az áru az Ön által kiválasztott Postára, MOL kútra, Media Markt, Coop vagy Trendmaker üzletbe kerül, amiről értesítést kap.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 28 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Utánvét - Postapont


Fizetés az áru átvételekor. Az áru az Ön által kiválasztott Postára, MOL kútra, Media Markt, Coop vagy Trendmaker üzletbe kerül, amiről értesítést kap.

Szállítási díj: 1 750 Ft Ingyenes 28 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előutalás - Csomagautomata


Rendelése leadását követően rövid időn belül elküldjük számlaszámunkat, amelyre a termék árát és a postaköltség összegét együttesen átutalhatja. Az összeg megérkezését követően az áru az Ön által kiválasztott Csomagautomatába kerül, amiről értesítést kap.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 28 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Utánvét - Csomagautomata


Fizetés az áru átvételekor MPL csomagautomatánál.

Szállítási díj: 1 550 Ft Ingyenes 28 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyes átvétel üzletben


Rendelését üzletünkben, 8000 Székesfehérvár Nagyszombati u 165. címen átveheti, amennyiben visszajeleztünk, hogy összekészített, raktáron van.

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek