Crotalgin Forte krém 50g

Crotalgin forte krém Reumatikus-, izom-, és izületi fájdalmak csökkentésére Mielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót. E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön enyhe,…
3 800 Ft
Egységár: 76 000 Ft/kg
Crotalgin forte krém
Reumatikus-, izom-, és izületi fájdalmak csökkentésére

Mielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót. E recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban, elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra később is szüksége lehet. Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását orvosi vizsgálatok igazolják.

Mi a hatóanyaga(i)?
1 g krém tartalmaz:
-0,06 g metil-szalicilátot (Methylium salicylicum)
-0,03 g kámfort (Camphora racemica)
-0,01 g mentolt (Mentholum)
-0,30 ME (0,003 mg) texasi csörgőkígyóméreg-kivonatot (Crotalus atrox toxin)
-0,10 ME (0,001 mg) indiai kobra méregkivonatot (Naja naja toxin)

Mit tartalmaz még a krém?
Tartalmaz még polietélénglikol 400-at és 1540-et valamint konzerválószerként metil-parabent.

Mikor ajánlott a CROTALGIN FORTE Krém alkalmazása?
Ha Önnek reumatikus eredetű bántalmai, vagy ízületi gyulladás, ischiás, illetve porckorong elváltozás következtében fellépő fájdalmai vannak, a krém alkalmas lehet a betegség kezelésére, illetve a fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére. Helyi vérbőséget okozó hatása révén „bemelegítő˝-ként és húzódások kezelésére sportolóknál.

Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni?
Ne alkalmazza a készítményt, ha veseelégtelenségben szenved vagy allergiás valamelyik összetevőjére, sérült bőrfelületen (pl. égés, nyílt seb, hámsérülés stb.) és az arcon.

Mit kell tudnia az alkalmazás megkezdése előtt?
Ha Önnek cukorbetegsége miatt vagy más okból perifériás keringési elégtelensége van, a végtagjain óvatosan alkalmazza a készítményt. Más egyidejűleg külsőleg alkalmazott gyógyszerekkel használva, azok hatását felerősítheti.

Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek is?
12 éves kor alatt gyermekeknek nem ajánlott.

Terhesség és szoptatás ideje alatt alkalmazható-e a készítmény?
Terhes anyáknak nem javasolt a nagy felületen, hosszú ideig tartó alkalmazás. A szalicilát a bőrön át könnyen felszívódik. Szoptatós anya a mell területén ne alkalmazza.

Hogyan és mikor kell a CROTALGIN FORTE Krémet alkalmazni?
Célszerűen a fájdalmas ízületre, illetve annak környékére kenjük vékony rétegben, majd egyenletesen bedörzsöljük. A fájdalom erősségétől függően a kezelést naponta 2-4 alkalommal megismételhetjük. Erős fájdalom esetén pakolásként is alkalmazható, de a fedőkötést nem szabad légmentesen lezárni. Krónikus fájdalmak esetében tartós, kúraszerű kezelés javallott. Sportolók bemelegítés céljából nagyobb testfelületet is bekenhetnek. A panaszok kiújulásának megelőzésére preventív céllal is alkalmazható.

Milyen nem kívánt hatásokat válthat ki a készítmény?
A készítmény hatóanyagai helyi vérbőséget okozó hatásúak, ezért a kezelést követően a kezelés helyén, átmeneti melegérzéssel kísért bőrpirosodás jelentkezhet, amely kb. 15-20 perc elteltével elmúlik. Ebben az esetben a kezelést folytathatja. Ritka esetben azonban előfordulhat túlérzékenységi reakció a bőrön: bőrpír, kontaktallergia (ha nem csak a kezelés helyén, hanem a test más részein is jelentkezhet allergiás reakció), ekkor a kezelést abba kell hagyni.

Mire kell még ügyelni a készítmény alkalmazása során?
Arcra, szembe és nyálkahártyára nem szabad kerülnie a krémnek. Alkalmazása után a kezet meleg vízben, szappannal alaposan meg kell mosni. Amennyiben véletlenül orálisan a szervezetbe jut, nem fejt ki káros hatást, mivel a proteolitikus enzimek a toxint elbontják.

Mennyi ideig alkalmazható a készítmény?
Amennyiben tünetei 2-3 hét elmúltával nem javulnak, keresse fel kezelőorvosát.

Hogyan kell tárolni a készítményt?
Legfeljebb 25C-on. Sugárzó hőtől (napfény) óvjuk!

Nyilvántartási szám: OGYI-513/1995

Csomagolás: 50 g

Forgalomba hozatali engedély jogosultja:
In Vitro Kutató-Fejlesztő Kft.
2120 Dunakeszi, Fő u. 101.

Szállítás

Előutalás - Házhoz


Rendelése leadását követően rövid időn belül elküldjük számlaszámunkat, amelyre a termék árát és a postaköltség összegét együttesen átutalhatja. Az összeg megérkezését követően az áru házhoz szállításra kerül.

Szállítási díj: 1 790 Ft Ingyenes 28 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvét - Házhoz


Fizetés az áru átvételekor háznál.

Szállítási díj: 1 990 Ft Ingyenes 28 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előutalás - Postapont


Rendelése leadását követően rövid időn belül elküldjük számlaszámunkat, amelyre a termék árát és a postaköltség összegét együttesen átutalhatja. Az összeg megérkezését követően az áru az Ön által kiválasztott Postára, MOL kútra, Media Markt, Coop vagy Trendmaker üzletbe kerül, amiről értesítést kap.

Szállítási díj: 1 490 Ft Ingyenes 28 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Utánvét - Postapont


Fizetés az áru átvételekor. Az áru az Ön által kiválasztott Postára, MOL kútra, Media Markt, Coop vagy Trendmaker üzletbe kerül, amiről értesítést kap.

Szállítási díj: 1 750 Ft Ingyenes 28 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előutalás - Csomagautomata


Rendelése leadását követően rövid időn belül elküldjük számlaszámunkat, amelyre a termék árát és a postaköltség összegét együttesen átutalhatja. Az összeg megérkezését követően az áru az Ön által kiválasztott Csomagautomatába kerül, amiről értesítést kap.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 28 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Utánvét - Csomagautomata


Fizetés az áru átvételekor MPL csomagautomatánál.

Szállítási díj: 1 550 Ft Ingyenes 28 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyes átvétel üzletben


Rendelését üzletünkben, 8000 Székesfehérvár Nagyszombati u 165. címen átveheti, amennyiben visszajeleztünk, hogy összekészített, raktáron van.

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek