Készlethiány

Himalájai sólámpa 2 kg

A sólámpa anyaga a Himalájában bányászott sókristály. Az emberiség ősidők óta használja ezt a természeti kincset. A himalájai kristálysó a mai ismereteink szerint az egyik legtisztább és legjótékonyabb hatású só. Többek között enyhítheti ez a himalájai só az alvás- és…
4 100 Ft
Egységár: 4 100 Ft/db
Készlethiány!
A sólámpa anyaga a Himalájában bányászott sókristály. Az emberiség ősidők óta használja ezt a természeti kincset. A himalájai kristálysó a mai ismereteink szerint az egyik legtisztább és legjótékonyabb hatású só. Többek között enyhítheti ez a himalájai só az alvás- és koncentrációs zavarokat.
A Himalája kristálysó több millió éves napfényt tárol. 84db ásványi és nyomelem található benne.

Penészölő?
A sólámpa, mint maga a só is, magához vonzza a nedvességet, ezáltal pedig csökkenti a levegő páratartalmát, ami akadályozza a penész kialakulását.

A himalájai só lámpa:
A sólámpa sajátos színterápia funkciója pozitívan hat a testre és a szellemre.
Negatív ionokat kibocsátva javítja a só lámpa a helyiség levegőjét, hasonló összetételű levegőt produkálva, mint a hegyi és a tengeri sós levegő.
Allergiás és asztmás betegeknek, légzőszervi megbetegedésben szenvedőknek ajánljuk elsősorban a sólámpa használatát.
A himalájai só lámpa csökkentheti a fáradtságot és a stressz érzetet.
Különleges fényével a sólámpa a lakás dísze is lehet.

Színterápia
A színes fénnyel végzett terápiák, a színterápia néhány évtizede igazi reneszánszukat élik. Ma a legkülönfélébb irányzatokat különböztetik meg: színes szemüvegek, különféle színlámpák, színes fóliák és legújabban a színes lágylézerek.
A színek jelentős befolyást gyakorolnak ránk, befolyásolják hangulatunkat, érzéseinket, lelkivilágunkat. A színes környezet az élő szervezetben kísérletileg igazolható különböző reakciókat váltanak ki. Így alakult ki a színterápia.
A színterápia területén a narancs például: ösztönző hatású, emésztési zavarokra hat, depresszió ellen javallott, erősíti az immunrendszert, kedvezően befolyásolja a lép, vese, epe, ivarmirigyek működését.
A narancs színű fény, a színterápia jótékony hatásai a sólámpa használatával megvalósulhat. A sólámpa színterápia funkciója pozitívan hat a testre és a szellemre.

Sóterápia, sóbarlang, sólámpa
A sóterápia, a sóbarlangok használata olyan rendkívül hatékony kezelési mód, amellyel számos légúti megbetegedésre kedvező hatást fejt ki. Sóterápiával a pollen allergia, asztma tünetei jelentősen enyhíthetők, a fulladások, folyamatos orrfolyás megszüntethető.
Az egészségesek számára a só terápia immunerősítő, így megelőző, egészségmegőrző hatást eredményez és a légzés is kellemessé válik, mint egy sóbarlangban.

A sóterápia egy egészségre igen kedvező, a tüdő öntisztulását elősegítő, szelíd, mellékhatásoktól mentes alternatív terápia. A sót belélegezve az apró szemcsék eljutnak ugyanoda, ahová az egészségre káros baktériumok, és rájuk tapadnak. A sós levegő sószemcséi rongálják a káros mikrobiológiai sejteket és elpusztítják azokat. A lerakódások, melyek beszűkítették a légző hörgőcskéket, a légutakból köhögéssel távoznak a száraz sóterápia által.

A sóterápia jótékony hatásait magunkon érezhetjük a himalájai só lámpa használatával is.

A sóterápiás készülék hatásai:
1. Segítséget jelenthet a légzőszervi problémákra: asztma, légcsőhurut, allergia esetén
2. Semlegesíti a cigarettafüstöt és a kellemetlen szagokat
3. Egészségesebb, hatékony sós levegőt eredményez
4. Növeli a megfázásokkal szembeni immunitást
5. Jó közérzetet és nyugodt alvást biztosít: csökkenti a horkolásos problémákat
6. A már felsorolt betegségek esetén jótékony hatást fejt ki
7. Hozzásegít az orrüregek tisztulásához
8. Tisztítja a dohányos tüdőt

A sóterápiás készülékek megelőző célt szolgálnak, azoknak, akik gyakran küzdenek légúti betegségekkel és szeretnének biztonságosan, mellékhatások nélkül, kellemesen gyógyulni otthon saját sóbarlang használatával, de az egészséges emberek számára is, akik nem akarnak betegek lenni.
Sóterápia kerülhet otthonába a só lámpa használatával, a himalájai sókristály segítségével.

A negatív ionok haszna:
- egészséges energiával tölt fel
- légzőszervi allergiák enyhülését okozza
- csökkenti az álmosságot, fáradékonyságot
- gyorsítja a sebek gyógyulását
- tisztítja a levegőt

Szállítás

Előutalás - Házhoz


Rendelése leadását követően rövid időn belül elküldjük számlaszámunkat, amelyre a termék árát és a postaköltség összegét együttesen átutalhatja. Az összeg megérkezését követően az áru házhoz szállításra kerül.

Szállítási díj: 1 690 Ft Ingyenes 28 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvét - Házhoz


Fizetés az áru átvételekor háznál.

Szállítási díj: 1 950 Ft Ingyenes 28 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előutalás - Postapont


Rendelése leadását követően rövid időn belül elküldjük számlaszámunkat, amelyre a termék árát és a postaköltség összegét együttesen átutalhatja. Az összeg megérkezését követően az áru az Ön által kiválasztott Postára, MOL kútra, Media Markt, Coop vagy Trendmaker üzletbe kerül, amiről értesítést kap.

Szállítási díj: 1 450 Ft Ingyenes 28 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Utánvét - Postapont


Fizetés az áru átvételekor. Az áru az Ön által kiválasztott Postára, MOL kútra, Media Markt, Coop vagy Trendmaker üzletbe kerül, amiről értesítést kap.

Szállítási díj: 1 750 Ft Ingyenes 28 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előutalás - Csomagautomata


Rendelése leadását követően rövid időn belül elküldjük számlaszámunkat, amelyre a termék árát és a postaköltség összegét együttesen átutalhatja. Az összeg megérkezését követően az áru az Ön által kiválasztott Csomagautomatába kerül, amiről értesítést kap.

Szállítási díj: 1 250 Ft Ingyenes 28 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Utánvét - Csomagautomata


Fizetés az áru átvételekor MPL csomagautomatánál.

Szállítási díj: 1 550 Ft Ingyenes 28 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyes átvétel üzletben


Rendelését üzletünkben, 8000 Székesfehérvár Nagyszombati u 165. címen átveheti, amennyiben visszajeleztünk, hogy összekészített, raktáron van.

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek