Ideal vércukor tesztcsík 50db

Az Ideál Teszt tesztcsík a Dont Ideál, Dcont Monda, Dcont Hunor, Dcont Magor és Dcont TREND vércukormérő készülékekkel használható vércukor önellenőrzésre.Műszaki adatok:Mérési tartomány: 0,6-33,3 mmol/lSzükséges vérminta: 0,6 µlMérési idő: 5 másodperc
3 150 Ft
Egységár: 63 Ft/db
Az Ideál Teszt tesztcsík a Dont Ideál, Dcont Monda, Dcont Hunor, Dcont Magor és Dcont TREND vércukormérő készülékekkel használható vércukor önellenőrzésre.
Műszaki adatok:
Mérési tartomány: 0,6-33,3 mmol/l
Szükséges vérminta: 0,6 µl
Mérési idő: 5 másodperc

Szállítás

Előutalás - Házhoz


Rendelése leadását követően rövid időn belül elküldjük számlaszámunkat, amelyre a termék árát és a postaköltség összegét együttesen átutalhatja. Az összeg megérkezését követően az áru házhoz szállításra kerül.

Szállítási díj: 1 590 Ft Ingyenes 24 000 Ft értékű rendelés felett.

Utánvét - Házhoz


Fizetés az áru átvételekor háznál.

Szállítási díj: 1 790 Ft Ingyenes 24 000 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előutalás - Postapont, csomagautomata


Rendelése leadását követően rövid időn belül elküldjük számlaszámunkat, amelyre a termék árát és a postaköltség összegét együttesen átutalhatja. Az összeg megérkezését követően az áru az Ön által kiválasztott Postára, MOL kútra, Coop üzletbe, csomagautomatába kerül, amiről értesítést kap.

Szállítási díj: 1 290 Ft Ingyenes 24 000 Ft értékű rendelés felett.

Személyes átvétel üzletben


Rendelését üzletünkben, 8000 Székesfehérvár Nagyszombati u 165. címen átveheti, amennyiben visszajeleztünk, hogy összekészített, raktáron van. Csak KP fizetés lehetséges.

Vásárlói értékelések


2015-07-21

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek