Fortuna neoprén nyitott térdszorító

A Fortuna neoprén nyitott térdszorító kiváló minőségű neoprén gumiból készül, amely biztosíthatja az állandó és egyenletes kompressziót és rögzítést. A rögzítő frottír anyaggal van bélelve, amely a viselés során felveszi a nedvességet és javítja a komfortérzetet.…
2 390 Ft
Egységár: 2 390 Ft/db
A Fortuna neoprén nyitott térdszorító kiváló minőségű neoprén gumiból készül, amely biztosíthatja az állandó és egyenletes kompressziót és rögzítést.

A rögzítő frottír anyaggal van bélelve, amely a viselés során felveszi a nedvességet és javítja a komfortérzetet. A meleget is megtartja, mely emeli a sérült területeken a véráramlást, elősegítve ezzel a természetes gyógyulást és kényelmet. Az izmokra és ízületekre tett melegítő hatása révén növeli azok rugalmasságát is, ezáltal segít megelőzni a sportsérüléseket.

A terméket érzékeny, vagy fájdalmas ízület rögzítésére javasoljuk, ezen kívül enyhébb ízületi sérülések kezelésére, valamint azok megelőzésére.
A térdszorító egyaránt alkalmas sportolásra, nehéz fizikai munkára, vagy mindennapos használatra, olyan esetekre, amikor a térd hosszú ideig tartó, vagy erős igénybevételnek van kitéve.
Ízületi kopásból adódó panaszok kezelésére is alkalmas lehet.

Méretei a térdhajlatban mért körméret  alapján (cm) :

S : 32-36,5 cm
M : 36,5-41 cm
L : 41-45,5 cm
XL: 45,5-50 cm
XXL:50-54,5 cm
MÉRET (választható): S : 32-36.5 cm, M : 36.5-41 cm, L : 41-45.5 cm, XL: 45.5-50 cm, XXL:50-54.5 cm

Szállítás

Előutalás - Házhoz


Rendelése leadását követően rövid időn belül elküldjük számlaszámunkat, amelyre a termék árát és a postaköltség összegét együttesen átutalhatja. Az összeg megérkezését követően az áru házhoz szállításra kerül.

Szállítási díj: 930 Ft Ingyenes 19 500 Ft értékű rendelés felett.

Utánvét - Házhoz


Fizetés az áru átvételekor háznál.

Szállítási díj: 1 090 Ft Ingyenes 19 900 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Előutalás - Postapont, csomagautomata


Rendelése leadását követően rövid időn belül elküldjük számlaszámunkat, amelyre a termék árát és a postaköltség összegét együttesen átutalhatja. Az összeg megérkezését követően az áru az Ön által kiválasztott Postára, MOL kútra, Coop üzletbe, csomagautomatába kerül, amiről értesítést kap.

Szállítási díj: 660 Ft Ingyenes 18 900 Ft értékű rendelés felett.
PostaPont

Utánvét - Postapont, csomagautomata


Kiszállítás az Ön által kiválasztott Postára, MOL kútra, Coop üzletbe, csomagautomatába, amelyről értesítést kap. Rendelését ezután felveheti, kifizetheti.

Szállítási díj: 850 Ft Ingyenes 19 500 Ft értékű rendelés felett.

Személyes átvétel üzletben


Rendelését üzletünkben, 8000 Székesfehérvár Nagyszombati u 165. címen átveheti, amennyiben visszajeleztünk, hogy összekészített, raktáron van. Csak KP fizetés lehetséges.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek